Mesaje
Adauga anunt nou
AGROCONCEPT IMPEX SRL
AGROCONCEPT IMPEX SRL

AGROCONCEPT IMPEX SRL

  • Ultima oară activ: 21 mai 2024, 15:03
  • Pe OLX din: 20 feb. 2024
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 2 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după

Alexandria

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: CalificatNivelul de experienta: Mid-level (2-5 ani)Mobilitatea postului: Necesita deplasariProgram de munca: Program normal

Reactualizat la 22 mai 2024

Vaslui

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: CalificatNivelul de experienta: Mid-level (2-5 ani)Mobilitatea postului: Necesita deplasariProgram de munca: Program normal

Reactualizat la 22 mai 2024

Despre noi

AgroConcept este unicul importator și distribuitor autorizat pe piața din România al mărcii New Holland Agriculture și unic distribuitor pentru Kverneland și Casella.
Principalele domenii de activitate ale companiei sunt comercializarea de utilaje și echipamente agricole, asigurarea unui serviciu complet de asistență (service și piese de schimb) și furnizarea de soluții financiare avantajoase.

Suntem preocupați în mod constant să atingem excelența în domeniu prin păstrarea unui climat de încredere, respect și colaborare în relația cu clientii și partenerii noștri.

Susținem dezvoltarea comunităților rurale și creșterea sustenabilă a agriculturii românești printr-o serie de investiții: 16 centre regionale dotate cu cele mai noi tehnologii de intervenție rapidă și asistență tehnică, o echipă de management formată din experți pe piața locală și internațională, o viziune globală pentru succes la nivel local. În prezent în compania noastra lucrează peste 250 de experți și specialiști.

Oamenii sunt nucleul afacerii și tot ei sunt motorul tuturor activităților, iar AgroConcept prețuiește forța de muncă profesionistă și dedicată.

Ceea ce ne motivează este spiritul de echipă, pe care îl posedăm cu toții. Scopul nostru este să cultivăm și să hrănim acest spirit, îmbunătățind continuu modul nostru de a face lucrurile. Prin urmare, suntem întotdeauna optimiști în ceea ce privește depășirea provocărilor de mâine.

Vrei să fii întâmpinat/ă în fiecare zi de lucru de:

· O echipă dinamică, dornică de muncă și centrată pe obținerea de rezultate în beneficiul clienților noștri?

· Colegi ambițioși, pasionați de ceea ce fac și gata oricând să-ți acorde suport?

· Experiențe axate pe dezvoltarea profesională și personală continuă?

În cazul în care niciuna dintre pozițiile disponibile în acest moment nu se potrivește calificărilor și experienței tale, trimite-ne CV-ul tău, menționând poziția sau departamentul în care ai dori să lucrezi.
 

Contact

  • Dn 2 Bucuresti Urziceni Km 20 600
  • 077104 Sindrilita
Vezi pe hartă
    • Websitehttps://www.agroconcept.ro/cariere

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau